Nominera till Årets affär och Årets infrastrukturinsats

Nu är det dags att nominera till Handelskammarens utmärkelser Årets affär och Årets infrastrukturinsats! Vilket företag eller organisation skulle du vilja se som vinnare för sina insatser under 2015?

Varje år sker hundratusentals bra affärer i Värmland, idéer väcks till liv och drömmar går i uppfyllelse. Så även under 2015! Nu har du chansen att nominera ett företag som förtjänar lite extra mycket uppmärksamhet för sina insatser under 2015.

Årets affär 2015

Utmärkelsen Årets affär delas ut till ett företag som gjort en affär utöver det vanliga. En affär som varit avgörande för den egna verksamheten. Som varit annorlunda. Eller som bidragit till att inspirera andra.

Årets affär under 2015 tilldelas Wermlands Brygghus, med motiveringen:

”Framgångsreceptet bakom Wermlands Brygghus innehåller lika andelar ambitioner, affärstänk och entusiasm. Wermlands Brygghus har tagit upp en stolt bryggartradition i Kristinehamn, som varit vilande i över sextio år, och kopplat samman den med dagens stora intresse för lokalproducerad mat och dryck, på ett mycket inspirerande sätt.” Läs mer här!

”Årets Affär” som delas ut vid näringslivsgalan 100 grader Karlstad den 18 mars. Nominera dina kandidater senast 5 mars!

Årets infrastrukturinsats

Utmärkelsen ”Årets infrastrukturinsats” delas ut till ett företag eller en organisation som gjort avgörande insatser för infrastrukturen i Värmland.

Årets infrastrukturinsats under år 2014 tilldelades Postiljohan, med motiveringen:

” Postiljohan, budet man inte ser röken av, har sedan 1997 blivit ett betydelsefullt inslag i Karlstads stadsbild. Alla transportslag behövs och de ska användas så miljö- och kostnadseffektivt som möjligt och där de passar bäst. Postiljohan erbjuder snabba, flexibla och miljövänliga cykelbudslösningar och är ett ypperligt exempel på att det går att skapa effektiv logistik och samtidigt minska vår klimatpåverkan. Postiljohan bidrar till en stad med minde utsläpp och buller och ger dessutom sina miljömedvetna kunder möjlighet att göra detsamma.”
Läs mer här!

Årets infrastrukturinsats delas ut vid Handelskammarens årsmöte den 28 april. Nominera dina kandidater senast den 1 april!

För att nominera Klicka här

Skriv ut